play, create

Că noi suntem cei care ne creăm propria realitate este o idee pe care am auzit-o deja de multe ori și din multe locuri.

Doar că domnul acesta, David Icke, o explică într-un fel care mă face să înțeleg mai bine cum funcționează mecanismul ăsta numit în "The Secret" Legea Atracției".

3 comentarii:

seamus said...

Stii ca this dude is a total nutjob nu? :)) Tipul pretinde ca a fost "iluminat" de filmul Matrix and at some point a avut un interviu in care pretindea ca obiectele din jurul nostru nu pot fi facute din atomi, bile rotitoare minuscule si nastrusnice ce sunt ele, pt ca - si parafrazez, dar asta era ideea - obiectele din jurul nostru sunt solide.
Not trying to downtone this video's importance to you, it's just that his belief system e foarte fragil and he has no formal education in any field.

Laura said...

ups :)

recunosc ca nu i-am facut background check. nevertheless, nu atat ideea pe care prezinta mi se pare misto, cat felul in care o explica, respectiv analogia cu oglinda.

auzi.. sunt solide ;))

seamus said...

Well da. I might diss the guy pentru backgroundul sau filosofiile lui de viata, dar one thing i will not deny - e unul din cei mai fluenti si well-spoken conspiracy theorists. He's good at good explanations :D

Post a Comment